פריזמה חרדה חברתית ודיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

11/03/2018 | 02:09 | מאת: פריזמה

התחלתי ב10מג במשך שבועיים ,סבלתי מעייפות קיצונית , העלתי ל20מג לקחתי במשך 3 חודש ,סבלתי מהעלאה בחרדה ואז זה חלף , הרגשתי עליות וירידות בהשפעה של התרופה , העלתי ל40מג לפני שבועיים וחצי ולא מרגיש שיפור .. זה בסר שאני לא מרגיש שיפור? מתי אמור להרגיש בשיפור

11/03/2018 | 02:29 | מאת: פריזמה

יכול להיות אם לקחתי 3 חודש מינון של 20מג אז הטיפול נכשל והעלאה של ה40מג לא יעזור ? מה הכוונה שאומרים שהטיפול נכשל

17/03/2018 | 19:45 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, לאחר מספר חודשים של נטילת התרופה חשוב להעריך באופן כללי את מידת השיפור ועל סמך זה להחליט האם כדאי להמשיך עם התרופה במינון גבוה יותר או לסירוגין להחליף את התכשיר. באופן כללי, כל עליה במינון עשויה להביא לשיפור נוסף תוך 4-6 שבועות, זאת כמובן במידה והמטופל מגיב לתרופה הספציפית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול