דיכאון - טיפולי גרייה מגנטית

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/09/2017 | 11:36 | מאת: יגאל

מהם אחוזי ההצלחה ? הטיפול הבסיסי במשך חודש, האם יש צורך להמשיך בטיפול לאורך זמן ? האם יש מרכזי טיפול באזור הדרום, באר שבע, קרית גת ?

16/10/2017 | 13:46 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, יעילות הטיפול, על פי המחקרים הקיימים (אם כי יש תוצאות שונות במחקרים השונים) ככל הנראה היא סביב 30-50% והיא דומה לזו של התכשירים נוגדי דיכאון. לרוב , יש ההמלצה לטיפול לאורך זמן (טיפול אחזקתי) כדי לשמר את התוצאות. הטיפול מתבצע הן על בסיס מרפאות פרטיות והן על בסיס מרפאות ציבוריות (בחלק מהן). כדי לברר מקום הספציפי, כדאי לפנות למראה ציבורית גדולה לבריאות הנפש באיזור המגורים ולבקש המלצות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול