פריזמה סיאליס ואלטרולט

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

11/08/2017 | 14:15 | מאת: גיל

היי אני לוקח בבוקר פריזמה 20 ,אחהצ סיאליס 5 יומי , לילה אלטרולט 20 .. כבר כמעט 8 שבועות , לפני כמה ימים נגמר לי אלטרולט ולא לקחתי בלילה (יום אחד) ,למחרת לקחתי מרשם לאלטרול ,לקחתי אלטרול יומיים והאלטרול החמיר את התפקוד המיני ועשה לי בחילות והדיכאון וחרדה חזרו קצת לפיי מה שהרגשתי ,זרקתי את האלטרול ולקחתי אתמול בלילה אלטרולט 20 (האלטרולט עושה לי יובש בלשון ,מה שהאלטרול לא עושה.. אני מגיב שונה לשניהם הייתכן? אמרו לי זה אותה תרופה בדיוק ) אני קמתי היום שוב בהרגשה קצת חרדתית ועייפות ועצב , מקווה שעוד כמה ימים האלטרול יצא מהגוף ו אלטרולט יחזור לתפקוד

13/08/2017 | 21:03 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן מדובר בתרופות שמכילות את אותו החומר הפעיל וסבירות לכך שיש הבדל בתגובה לשני התכשירים היא נמוכה. יתכן ועצם החלפת התכשיר עוררה אצלך חרדה ואת התסמינים המתוארים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול