נזעי חשמל פוגעים בזיכרון?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/06/2017 | 19:47 | מאת: שרוליק

היי שוקל ביני לבין עצמי מכות חשמל או בשמם הידוע נזעי חשמל, השאלה היא האם זה פוגע בזיכרון לטווח הארוך כי יצא לי לשמוע על מקרים שכן, הלא כך הדבר? הלוואי ותתני לי קצת פירוט

03/07/2017 | 10:26 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, הטיפול בנזעי חשמל עלול לפגוע בזכרון לטווח הקצר, כאשר לרוב מדובר בפגיעה זמנית שמוגבלת למספר שעות עד ימים. הטיפול אינו פוגע בזכרון לטווח הרחוק אצל מרבית המטופלים הבריאים ללא מחלות רקע. כדי להעריך את הסיכון לתופעות לוואי, כולל בעיות בזיכרון, יש לעבור הערכה רפואית ופסיכיאטרית מקיפה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול