ברינטלינקס וקלונקס דיכאון וocd

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/04/2017 | 10:06 | מאת: משה

התחלתי טיפול בברינטליקס לפני מספר ימים ועליתי במינון שלו מרמה של 5 מ"ג ל10 מ"ג תוך 4 ימים על דעת עצמי ובמקביל התחלתי ליטול איתו קלונקס 0.5 מג, אין לי נגישות לפסיכיאטר כי הוא בחול והתור רק בעוד כחודשיים ... מאז נטילת התרופות הנ"ל אני לא מרגיש טוב מבחינת העניין שאני ממש מבולבל ומרגיש דיי מנותק מהמציאות.... השאלות הנשאלת הן האם שילוב של ברינטליקס עם קלונקס זה דבר מזיק ויכול להיות זה השפיע לרעה ? והשאלה השניה היא - לא פעלתי בהתאם להוראות הרופא שהעלתי במינון של הברינטליקס אחרי 4 ימים בלבד במקום חודש ברמות שתיארתי, האם יכול להיות שזה הגורם להרגשה שלי , האם עדיף להישאר במינון שעליתי אליו ? מה עליי לעשות - התרופה חדשה יחסית בארץ ואין כל כך מידע עליה

06/05/2017 | 13:24 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל חשוב לציין כי הפורום אינו מהווה תחליף ליעוץ עם רופא ואין ניתנות בו המלצות ספציפיות לטיפול. באופן כללי המטופל שקיבל המלצה לטיפול ספציפי ע״י רופא שבדק אותו, מומלץ שיצמד להמלצות הספציפיות , למשל במקרה שלך, יש ליטול את הטיפול במינונים המומלצים ע״י הרופא מלכתחילה ובמידת הצורך להתייעץ עם רופא (בהעדר פסיכיאטר המטפל מומלץ לפנות לפסיכיאטר מחליף או לסירוגין לרופא משפחה).

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול