רמוטיב ותופעת לוואי כאב ראש

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/04/2017 | 13:21 | מאת: אבי

אני לוקח רמוטיב כמעט כחודש ,ומאז יש לי דקירות בראש מעל עין ימין וכאבי ראש,האם זה אמור כבר לעבור או שעליי להפסיק את התרופה?

25/04/2017 | 20:05 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, תופעות לוואי עם הטיפול בנוגדי דיכאון, כולל רמוטיב, בדרך כלל חולפות תוך שבוע-שבועיים. במידה וזה לא קורה , כדאי לפנות ולתייעץ עם הרופא המטפל הן בנוגע לאפשרות שמדובר בתופעה שלא קשורה לתרופה ואשר במקרה הופיעה בתקופה זו וכן לבחון אפשרות של החלפת התכשיר במידה ואכן מדובר בתופעת לוואי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול