דכדוך דפיקות לב ועייפות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/04/2017 | 17:37 | מאת: סיגל

שלום רב. אני בת 49 מאז שהופסק לי המחזור אני מרגישה עייפות ודכדוך מדי פעם לא כל הזמן גם דפיקות לב מואצות רציתי לדעת חוץ מטיפול פסיכיאטרי האם יש עוד פיתרון בנושא? אשמח עם תסכימי לקבל טיפ קטן מה לעשות שזה קורה לי באותו רגע בנוסף לטיפול.אני מודה לך חג שמח

19/04/2017 | 12:05 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, כדי לתת המלצות מקצועיות להתמודדות עם הבעיה, חשוב קודם כל להבין מהי הסיבה : האם מדובר בתסמינים של דיכאון קל שעדיין קיים , בעיה גופנית או לסירוגין, מדובר בתופעה שהיא בגדר הנורמה (עייפות כתוצאה מעומס יתר). במידה ומדובר בדיכאון , כדאי לשקול טיפול מתאים אשר יכול להיות תרופתי ו/או פסיכולוגי. יש לציין כי פעילות גופנית באופן כללי יכולה להפחית תחושת עייפות. כדאי לפנות גם לבדיקה אצל רופא משפחה כדי לשלול גורם פיזי שעלול לתרום תחושות שתיארת.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול