תופעות גמילה קשות פקסט

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/04/2017 | 01:51 | מאת: ניר

הפסקתי פקסט לפני שבוע מינון 30 שלקחתי במשך 3 שבועות.. התחילו לאחר כמה ימים תופעות קשות כגון שינה מרובה זרמים במוח ,סחרחורות ,תחושת שפעת, אז לקחתי 10מג במשך כמה ימים וזה עבר ,הבעיה שנגמרו לי הכדורים ,אפשרי לקחת רסיטל או לוסטרל במקום? במינון נמוך למשך עוד שבוע לפחות עד הפסקה מוחלטת?

19/04/2017 | 09:17 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, הפסקה חדה של פקסט עלולה לגרום לתופעות לוואי שבדך כלל נמשכות מספר ימים ולכן מומלץ להספיק טיפול באופן הדרגתי. אין להפסיק או להתחיל טיפול ללא התייעצות עם רופא. הפורום לא מהווה תחליף ליעוץ עם רופא המטפל ולכן כדי לבחון את המשך הטיפול, חשוב לפנות לרופא שמכיר אותך והמליץ לך על הטיפול בפאקסט.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול