ברינטליקס 10 מ"ג ותחילת השפעתו

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/03/2017 | 18:33 | מאת: JACOB

שלום רב, התחלתי במינון של 5 מ"ג של התרופה ברינטליקס. לאחר חודש על מינון של 5 מ"ג וללא שיפור במצב הקיים (דיכאון קליני קשה) הרופא העלה לי את המינון ל-10 מ"ג. עכשיו צריך לחכות עוד 4-6 שבועות בכדי לדעת אם המינון החדש ישפיע\לא ישפיע ? תודה

14/03/2017 | 17:13 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, זה עלול די לתסכל, אך גם בעקבות עליה במינון יש להעזר בסבלנות ולהמתין כ-4-6 שבועות לתגובה.

29/04/2017 | 06:17 | מאת: משה

התחלתי טיפול בברינטליקס לפני מספר ימים ועליתי במינון שלו מרמה של 5 מ"ג ל10 מ"ג תוך 4 ימים על דעת עצמי ובמקביל התחלתי ליטול איתו קלונקס 0.5 מג, אין לי נגישות לפסיכיאטר כי הוא בחול והתור רק בעוד כחודשיים ... מאז נטילת התרופות הנ"ל אני לא מרגיש טוב מבחינת העניין שאני ממש מבולבל ומרגיש דיי מנותק מהמציאות.... השאלות הנשאלת הן האם שילוב של ברינטליקס עם קלונקס זה דבר מזיק ויכול להיות זה השפיע לרעה ? והשאלה השניה היא - לא פעלתי בהתאם להוראות הרופא שהעלתי במינון של הברינטליקס אחרי 4 ימים בלבד במקום חודש ברמות שתיארתי, האם יכול להיות שזה הגורם להרגשה שלי , האם עדיף להישאר במינון שעליתי אליו ? מה עליי לעשות - התרופה חדשה יחסית בארץ ואין כל כך מידע עליה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול