התייעצות לגבי מטפל/ת

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/03/2017 | 21:56 | מאת: Me37

היי! אני סובלת מדיכאון קליני, כבר שנים רבות. למעשה מאז שאני זוכרת את עצמי אני לא יציבה, סובלת מחוסר אמון בבני אדם ואין לי רגע אחד של שמחה. בתקופה האחרונה, גם מהתפרצויות זעם בלתי נשלטות והמצב שלי מחמיר. עברתי התעללות מינית בילדות מקרוב משפחה ובבגרותי עברתי אונס ממישהו שיצאתי איתו. מאז, אני לא מצליחה להחזיק מעמד במקומות עבודה ואני רבה עם כולם. חברות, משפחה. אני בודדה. זקוקה לעזרה. ניסיתי טיפול נפשי (במשך שלוש שנים) שלא צלח. יש לכם רעיון למטפל? אולי אשפוז יום? אני אבודה ויצאתי מתפקוד. תודה רבה!

05/03/2017 | 15:52 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המסגרת של אשפוז יום היא המסגרת שמאפשרת התערבות אינטנסיביות יותר ולכן במידה והטיפול במסגרת מרפאתית לא מאפשר להגיע לשיפור , סביר לשקול הפניה לאשפוז יום. כדי להגיע לטיפול במסגרת זאת, יש לפנות לפסיכיאטר המטפל ולקבל ממנו הפניה והסבר לגבי הפניה למקום ותהליך הפניה (לרוב יש צורך להעביר את ההפנה למח' אפשוז יום אשר מזמינה את המטופל לפגישת אינטייק).

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול