פרוביג'יל מודפיניל ודיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/02/2017 | 20:15 | מאת: אלי

שלום רב רציתי לברר על התרופה הנ"ל בשם מודפיניל(פרוביג'יל), קראתי שיש המון מידע עליה באינטרנט ותגובות חיוביות ממשתמשים ובנוסף מחקרים, אני מתכוון תגובות חיוביות ומחקרים בנושא הדיכאון/דיכאון עמיד/מתגבר תרופה אנטי דיכאונית, מניסיון ממחקרים ומרופאים וממשתמשים יש לתרופה תוצאות חיוביות מאוד בנושא הדיכאון ושיפור מצב רוח או כמתגבר תרופה אנטי דיכאונית אחרי שאף תרופה לא השפיעה היא נותנת תוצאות לטעם הטוב. רציתי לשאול מתי עושים שימוש בתרופה הזאת? האם מה שקראתי והצבעתי עליו למעלה הוא מידע אמין?מה מחירה ובאיזה מינונים היא מגיעה? מתי אתה נוהג להשתמש בתרופה הזאת ואיך ניתן לשכנע רופא פסיכיאטר לתת את התרופה אחרי שעשרות לא השפיעו בלפחות לתגבר איתה את התרופה האנטי דיכאונית?

01/03/2017 | 13:12 | מאת: אלי

אי אפשר לתת כתחליף ממריץ אחר ממשפחת הקשב והריכוז כמו אטדנט, סטרטרה, וויויאנס ואדרל כדי להפחית עייפות ולתגבר את התרופה הראשונה וככה לחסוך כמה מאות שקלים

05/03/2017 | 15:49 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, נכון להיום, התרופה לא מותווית לטיפול בדיכאון . בדומה למצבים רבים אחרים ברפואה , ישנם רופאים שבוחרים להתשמש בתרופה זו משיקולים שונים, כגון ניסיון ומחקרים שונים. אני באופן אישי לא ממליצה על שימוש בתרופות שאין הוכחות מחקריות לגביהן וממליצה להעזר בטיפול שהוכחו כיעילים במסגרת מחקרית ויש לגביהן התוויה רשמית לטיפול בדיכאון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול