ניתוח והוצאת 2 צלעות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/01/2011 | 19:07 | מאת: ציפי דותן

אחי, בן 59 בדרך כל בריא, גילה יום אחד גוש בצד ימין של בית החזה. עשו לו סי.טי והתברר שיש לו גידול על אחת הצלעות. האורטופד שלח אותו מיד לכירורג שהוציא לו 2 צלעות ושלח את הגוש לבדיקה. הגוש היה שפירי. בא לציון גואל.הניתוח היה בתחילת ינואר וכעת בסוף ינואר הוא מרגיש גם בצד שמאל גוש וגם בעמוד השידרה הצוארי. מאד מאד אבקש תשובה מהירה כי הא נשמע לי די אדיש ואני כאחותו מאד מודאגת. תודה

המקצוע שמטפל בגידולים באזור בית החזה הינו " כירורג חזה" ואתו יש להתיעץ. לגבי הצוואר- ממליץ לבצע בדיקת CT וא"כ להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה