התייעצות לגבי ניתוח עמוד שדרה צווארי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/01/2011 | 09:12 | מאת: קורין

שלום רב! ברצוני לקבל מידע לגבי ניתוח עמוד שדרה צווארי לבי שיטות הניתוח ואיפה הן מבוצעות? רצ"ב פענוח MRI T1,T2 STIR C6-7- פריצת דיסק מרכזית פרה מדיאני משמאל נמשך קודלי קלה הצרות קשה של השק יותר משמאל כולל הריצס. התעבות קלה של הפלבום. C5-6 פריצת דיסק מרזית, התעבות הפלבום הצרות קשה של השק. C4-5 פריצת דיסק פרה מדיאני מימין, התעבות הפלבום. הצרות בינונית של השק. מילופתיה קלה ב - C4 ב- C5 המלתת רופא - ניתוח צווארי בגישה קדמית C5-6 וקיבוע

17/01/2011 | 22:20 | מאת: ליאור מרום

יש מידע רב בGOOGLE אם תקישי CERVICAL SPINE SURGERY כל בית חולים ובו יש יחידה לניתוחי עמו"ש בישראל מבצע ניתוחים כאלו.

18/01/2011 | 00:02 | מאת: יוסי

צרי עימי קשר ב [email protected] נדמה לי שלא נהוג כאן פורום להמליץ על רופאים , אך מניתוח שעברתי והחזיק מעמד המוןןןןןןןןןן שנים בלי עיין הרע ובלי כאבים מומלץ ביותר ואתן לך המלצה מנסיון אישי בעניין

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה