עמוד שדרה המותני-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/12/2010 | 18:58 | מאת: מיכל

שלום!!! יש לי בן כבן 16 וחצי מזה תקופה גדולה הוא מתלונן על כאבי גב לאחר צילום הוחלט לעשות CT להלן ממצאי בדיקת הCT: ספונדילוליזיס L5 עם ספונדילוליסטז ניכר דרגה 3 L5-S1 קיימת היצרות של הפורמינות דו צדדית S1-L5 עם,קרוב לודאי ,בקע דיסקלי פורמינלי מימין. יתר הבדיקה תקינה. הומלץ לעשות ניתוח, האם זה הכרחי??? מה אומר ממצא זה??? אין דרך אחרת לטפל בבעיה??? האם יש אפשרות ללכת לאורטופד שיחזיר את עמוד השדרה למקום? תודה , אם שמודאגת.......

שוב, לא ניתן ליעץ על מקרה כזה בצורה אינטרנטית הפורום לא תחליף לבדיקת ויעוץ רופא !!! עליך לפנות ליעוץ פורמלי למנתח עמוד שדרה.

14/02/2011 | 00:25 | מאת: דגן יצחק

בסד אני מציע לכול אחד לקבל יעוץ וטיפול מדר קנולר שהיום הוא נמבר וואן09-9592592 09-9592555

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה