כאבי גב בתקופת ההריון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/10/2008 | 17:55 | מאת: שירין

ד"ר שלום אני בת 27 בשבוע ה 8 להריון שלי , מאז התחלת ההריון שלי אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בגב התחתון ברגע שאני עומדת על הרגליים אפילו לזמן קצר, האם יש קשר בין הכאבים להריון? ,בעבר לא סבלתי מכאבים דומים ומצב הבריאותי שלי תקין בד"כ. תודה

יש בהחלט מקרים (עד כ 20 אחוזים ) מנשים בהריון שסובלות מכאבי גב תחתון יש לעקוב שזה אכן רק כאב גב - בד"כ על רקע עומס הבטן ההריונית מציע להבדק על ידי הגניקולוג המטפל- יתכן ויפנה לבדיקת אורטופד כללי.

16/10/2008 | 17:51 | מאת: שאשה

מסתבר שכל ההריון סחבתי פריצת דיסק מבלי לדעת מניסיוני אני ממליצה לך לבצע תרגילים לחיזור הבטן ולגב במהלך ההריון ולהיות עירנית

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה