בלטי דיסק בגב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/12/2010 | 12:59 | מאת: גר

לפני 5 חודשים עב כאבי גב עשיתי CT נמצאו בלטי דיסק , לפני שבוע MRI : L5-S1- בלט דיסק מינימאלי אחורי ללא היצרות L4-5- מודגמת הנמכה קלה של לוחית העליונה של L3 וכן של L2 ללא שינוי לעומת ה-CT הקודם יתכן נגעי שמורל ישנים, בלט דיסק היקפי אחורי , לחץ קל עד בינוי של השק ללא שינוי לעומת ה-CT L2-3- בלט דיסק אחורי קל ולחץ קל עד בינוני של השק ללא שינוי בשאר הגבהים ללא היצרות השק או הנקבים T11-12- במנח הסגיטלי מודגמת פריצת דיסק פארא מדיאנית מימין עם לחץ קל על השק מבני גרמי שמור סינגל תקין של חוט הדיסטלי שלה : אני בן 44 עד לפני מספר חודשים עסקתי בפעילות ספורטיבית כחובב, סובל מכאבי גב חזקים במשך רוב שעות היום , משתדל לא לקחת כדורים שלוקח -טרמל, מעוניין בפעילות כירוגית האם קיימת המלצה לסוג הטיפול , רופא מומלץ ???? הייתי הייעוץ אל שני מומחים לפני MRI אחד אמר לנתח השני- לא אבקש התייחסותך אינני מסוגל לבצע הליכה של 20 דקות, ישבה ממושכת כואבת, הכל סביב הכאב ללא בעיה של שליטה או נימיול

האם אתה מתאר לעצמך שתקבל יעוץ וירטואלי לאחר שהיית אצל שני מומחים שכל אחד אמר דבר שונה ???

20/12/2010 | 09:46 | מאת: גר

הייעוץ היה לפני תוצאות הMRI חשבתי שאולי אקבל התייחסות לממצאים האם יכולים להצביע על מקור הכאב וכיצד ניתן לפתור את הבעיה , בכל זאת תודה רבה על ההתייחסות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה