ד"ר מירון יש לי כאבים חזקים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/12/2010 | 16:22 | מאת: שקד

תוך כדי כך שרגל שמאל שלי אינה מתפקדת כרגיל בגלל רסיס פגז שפגע לי בירך וגרם לשבר מרוסק וגם להשתלת עצם שנילקחה מעצם הבריח ונותחתי בה בסורוקה ע"י פרופסור טרק ז"ל יחד עים ד"ר מלר שיבדל לחיים ארוכים בשנת 1981 שם שכבתי כחודשיים ויש לי חולשה רבה בכל הגוף וגורם לי להרבה עוגמת נפש, וגם כל חמשת האצבעות לא מרגיש אותם בכלל כאילו הם וכרית הרגל לא שייכים לי יש אותם בכלל ואני נופל הרבה אני מדגיש בכוונה את הנפילות שלי כי הן מכניות ולא נאורולוגיות, למשל הנפילה האחרונה שלי הייתה בשירותים כשניתקלתי במשהו ונפלתי קשות על רגל שמאל,לאחר ביקור בחדר מיון היתברר לי שהעצם ברוך השם לא נישברה, אבל לעומת זאת אני לא יכול להלך עליה, וזה מאוד מגביל אותיולא הכאב מפריע לי למרות דשיש לי כאבי גב תחתון קשים מאוד ואני כבר לא יודע במה להיתמקד ד"ר מירון מה עלי לעשות לאחר בדיקה אצל הד"ר המיתמחה שלך כשהוא מתייעץ איתך נתת לי מספר בדיקות לעשות מאז היו לי המון כאבים לקחתי משכחי כאבים לאחר שהיו לי המון שיטפי דם תת עוריים שבגינם הייתי במיון כמיצוות רופאת העור שלישם ביקשו שהעשה טסט ויש לי ביקורת בקרוב ואז אדע גם למה אני רגיש מה עלי לעשות כדי להיפתר מהכאבים שמלווים אותי כבר שנים רבות ניזכרתי בכך שכואב לי מאוד השרירים מאחורי הרגליים כלומר בירך ובקרסול ד"ר אני רוצה כבר להיות מאחורי כל זאת מה דעתך להמליץ שצוות רב מיקצועי מעין קונסוליום של רופאים למשל יקצר את כל ההליכים בגלל מורכבות הניתוחים שעברתי בעבר חלקם נוגעים לאורטופדיה וחלקם כמו אפנדציט ואו הרניה בצלקת הניתוחית שעברתי וגם עוד ניתוחים שאצטרך בעתיד חלקם יהיו אני כולי תיקווה שלא אצטרך שום ניתוח, אבל אחרי כל מה שעברתי עד עכשיו כניראה כן אצטרך לתקן את ההרנייה ואת האצבע הקטועה שלי חלק מכל אלה נכון שהם לא נוגעים באופן ישיר לאורטופדיה,אבל אני סובל ורוצה לחדול מהסבל הזה. כיום אני מצליח לזוז רק עים כיסא גלגלים ד"ר מבקש את היתערבותך בנדון ולהציע לי משהו שרק יוציא אותי מהמצב בו אני כרגע מצוי ורק מבקש לומר אל תגיד הכל בראש כי ניסיתי גם טיפולים אלטרנטיביים ושום דבר לא עזר

12/12/2010 | 11:23 | מאת: שקד

12/12/2010 | 11:27 | מאת: שקד

קשה לי בגלל אותה מוגבלות לא טובה עד לפני זמן מה הלכתי עדיין ובקושי רב ע"י רולטור עכשיו אני לא יכול ללכת בכלל

13/12/2010 | 18:16 | מאת: שקד

בלי לחץ בבקשה

15/12/2010 | 14:44 | מאת: שקד

תמורת תשלום על חשבוני.

18/12/2010 | 09:47 | מאת: שקד

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה