ספורט לאחר קיבוע חוליות מותניות L1 - L5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/11/2010 | 09:46 | מאת: איציק

לפני 9 חודשים עברתי ניתוח קיבוע של כל החוליות המותניות L1-L5 כתוצאה מהצרות גדולה של התעלה. יש איחוי שלם של כל הצמות. האם אין לי מיגבלה בהליכה למרחקים? האם אני רשאי לשאת תרמיל גב? לאחרונה הלכתי מסלול של 20 ק"מ וסבלתי מהתכווציות ברגלים. אני צולע קלות על רגל שמאל עוד מלפני הניתוח. לפני הניתוח יכלתי ללכת לא יותר מ - 10 דקות.

אני משוכנע שהמנתח שלך ישמח לדיין אתך אודות שאלותיך.

14/06/2011 | 11:00 | מאת: שושנה

14/06/2012 | 16:06 | מאת: צבי

אני מקווה שאתה מנתח יותר טוב מאשר יחסי הציבור שאתה מנהל!!

13/08/2014 | 10:54 | מאת: ליאת

בלי שום היכרות עם ד"ר ליאור, התגובה שלך היא חצופה. הד"ר לא יכול לתת לך תשובה ללא ידע כולל ונרחב והכרה במקרה שלך. הוא יכול עכשיו להגיד לך כן כי נשמע ממך שהכל בסדר וכך תפגע בגב שלך ואז תבוא אליו בטענות. הפורום נועד לייעוץ ועזרה כללית, והוא עוזר מאוד. אך הוא לא בא על חשבון של ביקור אצל רופא. אני בטוחה שאם תגיע אל ד"ר ליאור או כל רופא אחר עם כל המסמכים הדרושים הם יגידו לך ויתנו לך תשובה מספקת . ד"ר ליאור, אנא, אל תיתחס לאנשים כאלה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה