גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/10/2008 | 16:09 | מאת: גדי

אני גבר בין 77.עם ממצעים של גב תחתון מבקש המלצתך לטיפול ..חוליה 4L '5L מזרים כאב לרגל ימין .קבל טיפול אורטופדי מתיחה דיקור סיני כרופרטיקה .ופזוטרפיה .והתעלה בעמוד השידרה סתומה .וחוליות תחתונות מנוונות..וגם קבל כדורים להקלה בכאבים .אוטופן ליריקה ..המלצה כרגע לניתוח .העם יש דרך טיפולית נוספת ? או רק הניתוח ..מדובר בתושב חיפה..בתודה מראש גדי..

אנני יכול לתת יעוץ והמלצה על טיפול ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה