חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/11/2010 | 23:15 | מאת: koko

נסרקו החוליות מגובה c1 עד גובה D1 התוצאה הייתה הלורוזיס הצוארי ועמדת החוליות בגדר הנורמה , המבנה הגרמי של החוליות בגדר הנורמה , בקע דיסק C4/5 רחב גורם לחץ על השק הדורלי ונוגע בחוט השדרה , C5/6 בלט דיסק מרומז שינויים ספונדילוטיים גרמים הצרות תעלת השורש בצד שמאל , הרקמות הרכות סביב החוליות בגדר הנורמה . אם אפשר מה כל זה אומר הנני בת 35 + 2 ילדים

ככל הנראה קיימת בעיה בגובה צווארי 4-5, לא ניתן להגיב יותר מכך ללא בדיקתך ובחינת ההדמיה שלך

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה