פילאטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/07/2008 | 17:20 | מאת: יוסי

ד"ר מרום שלום אני בן 40 שסובל מכאב גב תחתון כרוני עקב ניוון בחוליות תחתונות ללא הקרנה לרגלים. התחלתי פילאטיס לפני כחצי שנה ויש שיפור משמעותי בכאבי הגב. לשאלתי, במשך האימון ישנן מתיחות גב תחתון שגורמות להרדמות של כפות הרגליים למשך זמן התירגול בלבד (בגמר התרגיל זה נעלם), האם הרדמות זו יכולה לגרום נזק? אני יודע שיש אנשים עם בעיות גב שמתלוננים על הרדמות כף הרגל במהלך היום. תודה יוסי

לא עושה הרושם שזה יגרום לנזק, קרוב לודא שתחושה זו נובעת מלחץ עצבי שטחי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה