אופציות לניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/11/2010 | 19:12 | מאת: שחר

דר. מרום שלום , התגלה אצלי בלט חמור על דיסקים L4-L5_S1 לא חשבתי על ניתוח ואפילו התחלתי להתאמן ולחזק את השרירים , לאחרונה הצתננתי ופשוט תו"כ התעטשות הרגשתי כאילו פרצתי את הדיסק לגמרי ,מיותר להגיד שהכאבים ברגלים והגב חזרו. שאלתי היא כזאת , האם קיימת הדרך להחליף את הדיסקים ,ללא קיבוע חוליות ,אני עוד צעיר מאוד (24) ולא מעוניין במגבלת תנועה. הפחד העיקרי שלי הוא מפגיעה במערכות אחרות תו"כ ניתוח. (אונות , שתן וכו..) יש לך מילת עידוד או שהסיכונים האלה קיימים עוד היום ? והאם קיים ניתוח כפי שציינתי רוב תודות .

השאלה בכלל האם אתה צריך ניתוח?? ממליץ לך להתיעץ באופן פורמלי עם מנתח עמוד שדרה במקום להפליג במחשבות שאולי אינן רלוונטיות כלל.....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה