כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/11/2010 | 18:03 | מאת: שרון

ד"ר שלום לפני 8 חודשים החל כאבים חזקים בין כתף ימין לבין שריר אחורי, לאחר חודש החל כאב זהה גם ביד שמאל כולל נימול ורדום באיזור שריר אחורי. רופא משפחה שלח אותי למספר בדיקות שכולל בדיקת נוירולוגית c.t מוח + דופלר + eeg ולא היה ממצאים חריגים. כמו כן בדיקת אורולוג לכליות ללא ממצאים חריגים. בדיקת אורטופד + u.s כתפיים ללא חריג, ולאחרונה בדיקת ראומטולוג ללא ממצאים חריגים. לפני שבוע הייתי בפיזיותרפיה והמטפל אמר לי כי יכול להיות שיש לי בעייה בצוואר בין חולייה c3 c7 אך אינו יכול לומר לי כי אינו רופא. אבקש את עזרתך בתשובה כולל האם אפשר לקבוע פגישה? נ.ב המקום מאוד כואב לי ושןרף בכל תנועה של השריר, ולאחר שנבדקתי יסודי במרפאות שאינם קשורות לצוואר אודה לך על עזרתך. תודה. שרון

הערכה ניתן לבצע רק לאחר בדיקה. ניתן לתאם תור לבדיקה 04-8104646

05/11/2010 | 02:04 | מאת: שרון

ד"ר תודה על התשובה, התקשרתי היום למרפאה ואני מגיע ביום שני בשעה 19.00. תודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה