החלמה לאחר ניתוח כריתת דיסק +קיבוע

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/09/2008 | 11:34 | מאת: חכצ

מה זמן ההחלמה לאחר ניתוח מסוג זה ? מתי מתחילים ללכת לאחר הניתוח ? כמה זה כואב אחרי הניתוח ? הייתי רוצה לקבל תגובות מאנשים שעברו ניתוח דומה וכותבים מניסיונם בתודה מראש

11/11/2008 | 19:07 | מאת: גלית

היי שאלת לגבי ניתוח גב, עברתי לפני כ-3 שבועות ניתוח גב פריצת דיסק L4 L5 ' ,הניתוח עבר בשלום, ברוך השם, הכאבים פחתן, ההחלמה לא קלה אני בשיקום בבית, בשבועיים לאחר הניתוח הכאבים עזים,לקחתי תרופות משכחי כאבים. קשה לישון בלילה , וההחלמה לא קלה. לי היתה פריצה חזקה ולא היתה לי ברירה ,הגעתי לבית חולים ומיד ניתחו אותי.מקווה שתרגיש טוב...

19/12/2008 | 13:08 | מאת: גג

08/07/2014 | 04:10 | מאת: אסתר

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה