כאבים ללא הפסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/10/2010 | 17:37 | מאת: מיכל

שלום רב אני סובלת כשנה מכאבים באזור גב תחתון עכוז וכאבים שמקרינים לרגל ויורדים עד לכף הרגל אובחן שיש לי בלט דיסק l4-l5 לוחץ על השורש במאי ניתוח אנדוסקופי ללא הועיל מאז אני סולבת מכאבים איומים כל שגרת החיים שלי נפגעה טופלתי במרפאות כאב ב 3 זריקות תחת שיקוף גלי רדיו ושום דבר לא הועיל אתמול עשיתי m.r.i חדש שבו כתוב מודגם מצב לאחר ניתוח l4-l5 משמאל עם האדרה של הצלקת הניתוחית בהשואת לבדיקה קודמת יתכן שארית קלה של הדיסק משמאל ביתר המרווחים אין עדות לבלט דיסק. חזרתי אתמול מרופא מומחה שהכניס אותי לדכאון עמוק תחילה אמר לילבצע ניתוח lift ולאחר מכן אמר שאם עברתי זריקה לשורש תחת שיקוף שום דבר לא יעזור גם לא ניתוח, מצערת על המלל המרובה אודה לך על תשובתך האם זה נכון ועלי להשאר כל ימי חיי עם העאב הנוראי הזה.

08/10/2010 | 17:30 | מאת: אורית

העובדות אותן כתבת דומות מאד למצב של בני.כמוך הוא סובל כאבים כשנה ואובחנו אצלו בMRI אותם ממצאים.כולם אומרים לו שהגוף מתגבר עם הזמן על הבעיה והכאבים חדלים,אך הוא ממשיך לסבול ואין בינתיים פתרון.קיבל זריקה אפידורלית ללא הועיל, מתיחות גב לפי שיטת ד"ר ברגר, טיפולי אוסתאופתיה, ביקור אצל רופאים מומחים אך הכאבים ממשיכים.יתכן ושניכם סובלים מאותה בעיה שלא אובחנה והיא כנראה די נדירה.במידה ותהיי מעוניינת אכתוב לך את כתובת המייל שלי.

11/10/2010 | 13:01 | מאת: ציפי

צר לי לשמוע על מצבך הייתי ממליצה לך ללכת לדר מירובסקי הוא ממש מומחה או קפלן.אצל מי עשית את הניתוח האנדוסקופי? אולי כדאי לנסות אוסתיאופט או כירופרקט? בברכה להחלמה שלמה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה