ניתוח גב אנדוסקופי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/09/2010 | 02:10 | מאת: ענת

לד"ר מרום שלום רב! האם היום לאחר כמה שנים שמבצעים ניתוח גב בגין פריצות דיסק בשיטה אנדוסקופית יש מחקרים המראים את "הסיכון מול הסיכוי?" האם תוכל להפנות אותי למקורות מידע שאוכל לקרוא בנושא?

סיכוי ההצלחה באופן גס לפי הספרות נעים בין 70-80 אחוז. מספיק לבצע גוגל בענין....

28/01/2015 | 21:07 | מאת: גיורא

האם ניתן בעיקרון לבצע ניתוח דקומפרסיה וקיבוע של L4 L5 בשיטה אנדוסקופית ובאלו מרכזים רפואיים בארץ משתמשים בשיטה זהו??תודה מראש

28/01/2015 | 21:17 | מאת: ליאור מרום

לא ניתן לבצע קיבוע בשיטה אנדוסקופית אלא שחרור בלבד. שחרור וקיבוע מתבצע בשיטת MI S - אני מבצע זאת ברמב"ם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה