טיפול בגב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/08/2010 | 15:04 | מאת: שרון

שלום יש לציין כי אתה אדם נחמד אך ברצוני לומר לך ולכל הצוות שאתה איתו כי אתם אנשים שיודעים לחייך ולהתיחס לחולה לפני הניתוח יפה . וכאן זה מתחיל במידה ולא ולא סיפק את רצונכם החולה (מיי לא יודע איך) היחס משתנה ואין חיוכים ואתם נעלמים והיחס הופך להיות גרוע .ואני מאמין כי הניתוח נעשה לא מכל הלב. לכן אני ממליץ לכל אדם במדינה לא להגיע לבית חולים רמב"ם לטיפול רופאים למי מי יודע מה וכל מה שאומרים בטלויזיה לפעמים כי אם לא מבדילים בין מי האדם שאותם אם צריכים לטפל זה קשקוש

28/08/2010 | 20:32 | מאת: אבי חיון

אני לא יודע מי אתה, אבל חוצפן בבודאות! היחס מצד רופאי רמב"ם במקום שאני הייתי , וכנראה גם אתה היה מצוין. אם יש לך תלונות ספציפיות- נא להתלונן במסגרת המתאימה ולא לכתוב באוויר.

28/08/2010 | 21:03 | מאת: אילנית ממן

תתביש לך!! אם יש לך מה להגיד, ראוי שתגיד בצורה ישירה בזמן שקרה הארוע שאתה טוען, ולא תכתוב שטויות כגון מה שכתבת. אני נותחתי ברמב"ם בעמוד שדרה על ידי ד"ר מרום- היחס שלו ושל שאר הרופאים והאחיות במחלקה היה יוצא מהכלל טוב .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה