ניתוח תוצאות CT, מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/09/2008 | 12:14 | מאת: איציק

דר' שלום אבקש את עזרתך בניתוח L4-L5 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים במפרקים הפצטרים. סלקרוזיס וציסטות סבכונדרליות בפנים התחתונות של L4 L5-S1 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים קלים במפרק הפצטרי הימני. לציין שינויים אוסטיאוארטרוטים במרווח. מיפוי עצמות- קיימת קליטה מוגברת בגוף החוליה L5-S1, ב FACT JOINTS של חוליות L4 L5 ב SACROILIAC JOIONTS ואי סדירות קלה בקליטה לאורך ע"ש מותני. בנוסף קיימת קליטה מוגברת בקלקנאוס מימין, בברכיים ובכתפיים, קיימת קליטה מוגברת מוקדית בצלע 10 מימין מאחור. אני בן 60 סובל כבר מספר שנים כאבים נסבלים בגב התחתון בחצי שנה האחרונה הכאבים גברו, קשה מאוד לישון- כל הזמן מחפש תנוחה אחרת. הכאב מוקרן לרוב לרגל שמאל, מופיעה חולשה. מה הבעיה שלי ומה אתה ממליץ? תודה מראש איציק

מצטער, אך אין באפשרותי לבצע אבחנות דרך האינטרנט לשם כך תזדקק לבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה