למי עלי לפנות?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/08/2010 | 17:41 | מאת: מייק

לאחר קבלת תשובה של MRI אני יותר מבולבל האם לפנות למומחה לעמוד שידרה או לנוירוכירורג. בבדיקה נמצאה היצרות קונצנטרית של התעלה הספינאלית בגבהים L4-L5 קוטר סגיטלי 12 מ"מ.ו-L5-S1 קוטר סגיטאלי 10.5 מ"מ. L4-5: בלט דיסק אקסטראפוראמינאלי שמאלי עם קרע אוריזונטאלי של האנולוס.ניצפת דחיקה קלה של שורש L4 בחלקו האקסטראפוראמיאלי ע"י בלט הדיסק. L5-S1:היצרות גרמית קונצנטרית של התעלה הספינאלית. מלאות ברצס הימני המתאימה לפריצת דיסק סאבארטיקולרית הגורמת להיצרות הרצס וללחץ על שורש S1 ימני. הקונוס המדולרי מודגם בעובי, צורה ואותות תקינים וקצהו בגובה D12-L1. בן 35 סובל מכאבי תופת כבר מספר חודשים.הכאב הולך ומחמיר יותר ויותר. מלבד הכאבים סובל גם מהגבלה קשה בהליכה. לאיזה מומחה לפנות? האם יש כאן אינדיקציה לניתוח או יש תקווה בטיפול יותר שמרני? אני סובל מאוד מאוד. אנא עצתך.

אין שום בלבול !!! מומחה עמוד שדרה שהינו בעל התמחות על ,בין אם מאורטופדיה או מנוירוכירורגיה עוסק בפתרון כירורגי של בעיות עמוד שדרה. אליו יש לפנות!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה