צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/07/2010 | 13:35 | מאת: דר' גרשון רוזנבלום

שלום, קיבלתי המלצה לעבור את הניתוח בגלל כאבים חזקים בגב עקב פריצת דיסק. 1. איך בדיוק נקרא הניתוח באנגלית? 2. איפה ניתן לקרוא עליו בהרחבה (עדיפות לאנגלית)? 3. מה הן סיבוכים ותופעות הלוואי הנפוצות? 4. באיזה מקרים הניתוח לא מומלץ? תודה רבה, גרשון

COBLATION\NUCLEOPLASTY חיפוש פשוט בגוגל יתן מידע מספק 3: מאוד רצוי שתשוחח עם מי שהציע לך את הניתוח, סיכוי לזיהום בשיעור של כחצי אחוז מהווה את הסיבוך ה"קשה". 4: לפרוצדורה ישנם התוויות מאוד ברורות באיזה תנאים ניתן לבצעה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה