ניתח קיבוע L4-L5 חד צדדי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/07/2010 | 21:04 | מאת: רחל

לפני 5 שנים עברתי ניתוח קיבוע L4-L5 עם שתל עצם מהאגן+2 ברגים ומוט בצד ימין בלבד.(הצד שבו היתה הקרנת כאבים לרגל). אחרי פחות משנה הכאבים חזרו.הסתבר שהבורג ב-L5 נשבר בתוך החוליה.נאלצתי לעבור ניתוח נוסף.בוצע קיבוע L5-S1.הפעם דו צדדי.היום אני מוגבלת מאוד וסובלת מכאבים.רציתי לחדד ולשאול האם יש בסיס לטענת רשלנות רפואית בקיבוע חד צדדי?האם יש בסיס להשערה שניתוח דו צדדי מלכתחילה היה עם סיכוי טוב יותר? ברור שתשובתך כללית בלבד ובכל זאת אבקש מאוד את התייחסותך.

אנני עוסק בענין רשלנות רפואית כלל. ממליץ להתיעץ עם עורך דין אשר עוסק בכך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה