שבר בחוליה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/06/2010 | 22:10 | מאת: דליה

שלום רב. לפני שישה שבועות שברתי חוליה L-4 , פניתי לייעוץ ונאמר לי להתנהג בזהירות ולהרבות בשכיבה ומנוחה עם חגורת גב הומל. כיצד עלי להמשיך להתנהג , האם מותר לשחות או לבצע פעילות גופנית אחרת? ובכלל ביום יום מה מותר?

לא מומלץ לשחות עם החגורה, אין הגבלה בפעילות כגון הליכה לא לסחוב

01/07/2010 | 12:39 | מאת: דליה

תודה על התגובה המהירה האם יש צורך בפיסיותרפיה ? האם רק תנועה במים ולא שחיה ממש לא עדיפה בשל הורדת עומס על הגב במים? אשמח לקבל תשובות

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה