סימן לרמיט

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/06/2010 | 10:31 | מאת: אנה

שלום! אני עשיתי MRI עמוד השידרה צווארי לשלילת טרשת.כתבתי לך בעבר לגבי המנגיומה. רציתי לשאול עוד משהו.יש לי את הדבר הזה שנכראה לרמיט. לא כל הזמן אבל כל יום .כאשר מורידה ראש יש זרם בישבן,מותן לא חזק. ובעיקר זה קורא לאחר הליכה. אם שוללו טרשת ובבדיקה חוץ מבלט דיסק וצוואר אין כלום.ממה זה יכול להיות?MRI מח תקין.יש סיבה לדאגה בגלל הזרם הזה?

24/06/2010 | 15:49 | מאת: ליאור מרום

סימן לרמיט הוא סימן יחסית מובהק ללחץ על חוט שדרה צווארי בזמן הרכנת הראש מטה, אופיני בתחושת זרמים לגפיים. מעבר לכך תזדקקי לבדיקה גופנית.

24/06/2010 | 16:23 | מאת: אנה

עוד משהו. בC5-C6 כתוב רושם של מגע רופף בקדמת שמאל החוט.הפורמינות שמורות.זה יוכל להסביר לרמיט? יש לי תור אליך ל01.08

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה