פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/06/2010 | 10:20 | מאת: מאיה

בס"ד ד"ר שלום רב: אני בת 33.5 שכעת האורטופד שמטפל בי אמר לי לאחר בדיקת c.t ע"ש צווארי שיש לי 2 פריצות דיסק ב-c5-6 וב-c6-7 , שאלתי אלייך היא:1 מה ניתן לעשות במקום ניתוח על-מנת להפסיק את הכאב הבלתי-פוסק, ואם ידוע לך מה הרפואה הטבעית ממליצה לי? 2 ואם במצבי זה אוכל להיכנס שוב להריונות חוזרות? אשמח אם תוכל לענות לי על שאלותיי. בתודה מראש מאיה.

אשמח ליעץ לך מה לעשות לאחר שאבדוק אותך ואת ההדמיה שלך. אנני עוסק ברפואה טבעית- אני מנתח עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה