סינוס סקראלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/05/2010 | 14:42 | מאת: מיטל

שלום, בני בן 3 ומאז שהוא נולד מצאו לו בלוטה קטנה באזור הטוסיק בהמשך לעמוד שידרה אובחן כסינוס סקראלי ברצוני לבצע ניתוח כדי להוריד את הבלוטה למי עליי לפנות? תודה רבה

נסי להתענין אצל כירורג ילדים

29/05/2010 | 04:41 | מאת: מיטל

הייתי אצל כירורג ילדים והוא אמר שאם אני רוצה לנתח זה רק פלסטי , אני יותר דואגת איך זה יראה לאחר הניתוח ? הסתכלתי במסמכים של הבן שלי וראיתי שכתבו גם סקראלי וגם דרמלי מה ההבדל? האם אתה מכיר כירורג פלסטי מומחה לניתוחים אלו ? אני שמעתי שיש כירורג ילדים בבית חולים איכילוב שהוא מומחה לניתוחים אלו אך אני לא יודעת מה שמו אודה אם תעזור לי בנושא מיטל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה