עקמת רצינית!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/05/2010 | 15:12 | מאת: ולריה

היי ד"ר ליאור. עוד 3 חודשים יש לי 17. אני סובלת מעקמת כבר מגיל 14.(עמקת מלידה) כשגילינו אותה היא הייה בערך 30%. ניסיתי הרבה דברים פיזיאוטריפה, תרגילים מרופא ולא עזר. עכשיו אני הולכת כבר 3 שנים לרופא שהוא מין מטפל בגב רפואה נורא טובה והוא כביכול מכניס לי את החוליות עם היידים. ובקיצור המצב קצת השתפרר אולי יש 15 % עכשיו,אבל עדיין יש עקמת,וגבהה בגב(צד ימין נכנס, צד שמאל בחוץ). ועם כך גם נלווים עוד תופעות שהם כוללות את העקמת כמו : ציצי אחד קטן ואחד גדול הפרש של 2 מידות,אני לא גובהתת ביכלל נמוכה 1.50 וכאבים בגב בידים ובכל מקום כשאני עושה כל מיני פעולות. אני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח אבל אין הסכמה מההורים כי הם טוענים שהניתוח לא כזה טוב והוא יכול להביא לנכות בעתיד. הייתי מעוניינת שתפרט לי ותסביר לי מה הולך ואייך הניתוח, והאם באמת הוא מסוכן או שהוא סביר. והאם יש לך אולי להציע לי מומחים לניתוחי גב. אשמח מאוד לתשובה כי היא נורא חשובה לי! תודה.

27/05/2010 | 19:28 | מאת: ולריה

שלום לך ג"ר אני אשמח מאוד אם תענה לי על השאלה שלי. כי ראיתי שלא התייחסת אלייה ביכלל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה