סובלת מאוד כבר חודשים אנא עזרתך הדחופה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/05/2010 | 17:30 | מאת: סיגל

שלום כאב גב תחתון מזה חצי שנה ללא הפסקה - בעצם הזנב עם הקרנה לאגן ולעכוזים ותחושת שריפה. אין הקרנה לרגליים. ב CT ממצא: L3/L4 - בלט דיסק אחורי נושק לשק הטקלי. כנ"ל גם עבור L4/L5. כל השאר תקין. האם זה יכול לגרום לכאבי הגב העזים (ללא הפסקה חצי שנה). מה הטיפול לדעתך?

הפורום האינטרנטי לא מחליף בדיקת ויעוץ רפואי !

26/05/2010 | 13:50 | מאת: סיגל

צר לי על התגובה הלא נעימה שלך. בהחלט הייתי בייעוץ רפואי שלא סיפק אותי ולכן פניתי גם אליך.ושאלתי גם לדעתך. חבל. מקוה שזו לא הדרך עם שאר הפונים הסובלים...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה