בלט דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/05/2010 | 22:39 | מאת: עמרי

לאחרונה החלו אצלי כאבי גב (בן 30 בריאות תקינה). ולאחר ביקור אצל הרופא נשלחתי לצילום רנטגן ופיזיותרפיה. בפיזיו' נאמר לי שאני סובל מבלט דיסק ושעלי לבצע תרגילים על מנת לשפר את המצב. עם הזמן המצב אכן השתפר ותדירות הכאב פחתה אך לא נעלמה שאלות : 1. האם המצב הפיך ? 2. האם אפשר להעלים את הכאב באופן מוחלט ? 3. אני משחק פוטבול אמריקני שהוא משחק מאוד פיזי על גבול האלים, הכולל התנגשויות חזקות. האם אני יכול להמשיך לשחק ? האם יש סבירות גבוהה שיגרם לי נזק נוסף ? בתודה מראש עמרי

1)80 אחוז מה"פריצות" מסתדרות ללא התערבות כירורגית. 2)לא יודע !! 3)יש סבירות גבוהה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה