בלט דיסק ובקע דיסק בינוני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/05/2010 | 19:16 | מאת: גליה

אני סובלת מכאבים בגב התחתון שמקרינים לרגל שמאל כבר כמעט 3 חודשים אני לוקחת כבר כמעט כחודשיים משככי כאבים שעוזרים להפחית את הכאב עשיתי בדיקת CT והממצאים שקיבלתי הם הפחתת המרווח הבין חולייתי S1-L5 עם קשרי שמורל קטנים הפרקים שמורים בכל הגבהים לומבוליזציה של S1 בגבהים L5-L4-L3-L2-L1-D12 אין עדות לבלט דיסק בגובה S1-L5 בלט דיסק היקפי קל המצר את הנקבים הגרמיי. בקע דיסק בינוני מרכזי על השק הדורלי התעלה הסקרלית תקינה הייתי מעונינת לדעת מה זה אומר? איזה טיפול מומלץ? ואיפה כדאי לעבור אותו? תודה מראש גליה

זה אומר שיש בלט בגובה L5-S1 שגורם ללחץ כלשהוא על השורשים שיוצאים בקרבתו כאן לא עושים רפואה מרחוק! להצעת טיפול- גשי להבדק אצל מנתח עמוד שדרה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה