שאלה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/05/2010 | 18:39 | מאת: י

שלום לאחר בדיקת emg מה אומר הסיכום הבא: תשובות f תקינות. H REFLEX התקבל ארוך מימיןI. לסיכום:רדיקולופטיה בגובה c6-7 מימין. c5 בדרגה קלה באותו צד. הגעתי עקב בירור רפואי עם חוסר יציבות נטייה ליפול לאחור. התקבלו תשובות f ארוכות לעצב הפרוגאליס השמאלי. h refkex התקבל ארוך משמאל. רדיקולופטיה בגובה l5 ו s1 משמאל אין עדות לנוירופטיה דיסטאלית סנסורית או מוטורית. בבדיקה אלקטרומיוגרפית אין עדות למיפטיה. מה אומרות בדיקות אלה והאם זה קשור לבלט/בקע דיסק ומה אתה ממליץ לעשות? תודה

04/05/2010 | 20:51 | מאת: ליאור מרום

הבדיקות עם רמזים ללחץ עצבי במספר מקומות ממליץ בדיקת נוירולוג

06/05/2010 | 16:30 | מאת: י

הייתי אצל נוירולוג קיבלתי צילום לצוואר ועמ"ש מותני יש לי שני בלטי דיסט בצוואר+בקע במותני עם לחץ על העצב אך האם יש לזה תופעות כמו:חולשה עייפות מרובה חוסר יציבות? תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה