הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/04/2010 | 21:53 | מאת: עמיר

שלום לכולם וגם ל"דר ליאור מרום.אני סובל כשנתיים מבלט דיסק והקרנה לרגל שמאל הכאבים נוראים יתכן וכיום מדובר בפריצת דיסק מבדיקצ C.T מלפני שנתיים נאמר לי שיש לי בלט דיסק בכל אופן מ ה ע ו שי ם ?לא עזר כדורים בכל הצבעים והמינים מכות חשמל כירופרטיקה ועוד ביקשתי מהרופא לבצע בדיקה נוספת לראות אם יש החמרה הוא לא מאשר מה עושים? תודה לכולם עמיר.

פשוט מאוד: הולכים להבדק אצל מנתח עמוד שדרה !

22/05/2010 | 03:35 | מאת: לידיעה בילבד

יש שתי אפשרויות נפוצות,צריך מלכתחילה לבדוק עים הרופא ואו המזכירה שלו עים הוא עובד עים הביטוחים למיניהם (בעיקר עים המשלימים של כל קופות החולים)יש רופאים שעובדים רק עים הכללית בהסדר מיוחד שהלקוח משלם דמי השתתפות לרופא ואת שאר הדברים הביאורוקרטיים עושה הרופא עים אותה קופה ואו חבר הביטוח אפשרות שניה זה תשלום ישירות לרופא ואתה כבר תובע את ההחזר שלך פחות השתתפות עצמית, ראו לא כל סכום הקופה מחזירה תיבדקו זאת מול קופות החולים שלכם

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה