ד"ר מרום היקר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/04/2010 | 12:20 | מאת: יהודית מרדכייב

קוראים לי יהודית אני סובלת מפריצת שני דיסקים, עקמת בעמוד השדרה וגיבנת. הכאבים לא עוזבים אותי לא יום ולא לילה בעיקר מעל העגן משני צדדים, עד כדי כך הכאב הולך באורך רגליים עד כפות הרגליים כאילו אני דורכת על גחלים. קשה לי לי לישון על צד שמאל וימין ועל הגב. אורך הזמן שאני יכולה לשכב על שני הצדדים, גג חצי שעה ערבעים דקות. עברתי טיפולים וזריקות בעמוד השדרה, פיזוטרפיות, משכחי כאבים ושום דבר לא עוזר. בסופו של דבר הרופא המטפל שלי אמר לי אך ורק ניתוח. קראתי את המאמר שלך על מחוחים ואני מעוניינת לשמוע יותר פרטים או אפילו לקבוע פגישה שתראה אם המחוך יכול לעזור לי. תודה מקרב לב יהודית.

לא ניתן לקבוע האם טיפול כזה או אחר יעל לך ללא בדיקה. ניתן לפגוש אותי במרפאות חוץ רמב"ם או באופן פרטי לענין זה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה