עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

13/04/2010 | 21:13 | מאת: בן

שלום, אני בן 19 ומגיל 15 בערך התחילה לי עקמת. כיום יש לי כאבים באיזור והופניתי לפיזיותרפיה. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לטפל בעקמת - משמע לישר מחדש את עמוד השדרה. אם זה אימון של שרירי הגב או תרגילים מסויימים של פיזיותרפיה או כל דבר אחר. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי לישר מחדש את עמוד השדרה. תודה מראש.

בגיל 19 לא ניתן לטפל בעקמת משום שסיימת לצמוח. כל נסיון לישר את הגב משמעותו ניתוח, שמיותר במצבך.

24/04/2010 | 14:59 | מאת: בן

תודה על התשובה. בנוסף שמעתי שבאמצעות כירופרקטיקה ניתן להשיב את החוליות למקומן. האם זה נכון? האם זה תקף למצבי? שוב תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה