שינויים ניווניים ואוסטיאופיטים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/04/2010 | 00:43 | מאת: יאיר

שלום--אני סובל משינויים ניווניים ואוסטיאופיטים בראשי הפמורים ובחוליות L3-5- S1 .אני סובל מכאבים חזקים באזורים אלה ומירידה באיכות החיים. היש איזו פרוצדורה התערבותית זעירה--בסיב אנדוסקופי- שתאפשר למנתח לנקות את הניווניות הפוגעת ולשפר את איכות חיי-תוך סיכון מינימלי ? הניתן לבצע זאת דוצדדית--תיאורטית בשלב המכתב הזה-בניתוח אחד או ....??? היש מי ממומחי עמוד שדרה בארץ או בחול שמומחה לפרוצדורה כזו ? שביצע ניתוחים רבים בשיטה זו ? היש איזו חדשנות --רובוטיקה או כיוצ --שמפחיתה את תופעות הלוואי ל...ככל שקרוב לאפס ? תודה על עזרתך יאיר

הממצאים בראשי הפמור לא קשורים לעמוד השדרה, תתיעץ בפורום אורטופדיה כללית בנוגע לכך. השאלה מהו מקור הכאב שלך- שינוים ואוסטאופיטים לא גורמים לכאב באופן עקרוני. תזדקק לברור ממשי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה