הקרנה לירך קידמית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/03/2010 | 13:40 | מאת: אלי

מזה חודש כאב גב מוקרן לגב תחתון (מעל העכוז) ובעיקר לירך קידמית עם חוסר תחושה. לפני 33 שנה ניתוח דיסק של ל4-ל5 וכן ל5-ס1 עם הקרנה לרגל ימין. לאחרונה שיפור בתיפקוד אך ההקרנה לרגל וחוסר התחושה ממשיך. האם כדאי לנסות בדיקת CT ומשם לנסות ניתוח אנדוסקופי? יכול לעזור? (ניתוח גדול כמו פעם לא מעוניין).או להמשיך בטיפולים שמרניים? חושש ממצב של כרוניות. עד כמה הניתוח האנדוסקופי מסוכן? מה הססטיסטיקה? תודה אלי.

לא ניתן לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך. הפורום לא יכול לתת פתרונות פרטניים וירטואליים ! הפורום נועד לצרכי מידע , ולא מחליף יעוץ פורמלי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה