עזרה במידע

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/03/2010 | 14:53 | מאת: איציק

ברצוני לשאול האם הנתונים הבאים שווים מעל 10 אחוזי נכות: D9-L2:שינויי שוירמן עם בליטות דיסקליות קלות. L2-3:בקע פורמינלי ואקסטרה פורמינלי ימני קטן. L3-4:בלט דיסקלי קל. L4-5:בקע מרכזי ופורמינלי שמאלי בינוני ופורמינלי ימני גדול. L5-S1:בקע מרכזי פורמינלי ימני גדול. ברצוני להוסיף שבעיות אלה הן לצמיתות ומוסיפות לגרוע. אשמח לתשובה ותודה רבה מראש לעוזרים.

אחוזי נכות אינם נתנים על סמך ממצאים בהדמיה, אלא על סמך בדיקה קלינית.

27/03/2010 | 00:03 | מאת: איציק

כבר עברתי כל בדיקה אפשרית ורציתי לקבל דעה של מומחה אשר יוכל להעריך את הנ"ל באחוזים שוב תודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה