root blok

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/03/2010 | 18:43 | מאת: יצהרי דן

ד"ר מרום שלום אני בן 48 .לפני שבוע אושפזתי בבית חולים במאיר עם כאבים עזים ברגל ימין. הומלץ על הזרקת רות בלוק. היום הוזמנתי לביצוע הזריקה. במהלך הפעולה חשתי כאבים עזים ולא נסבלים ברגל,הרדיולוג שאל אם אני רוצה להפסיק את התהליך, אך אני אפשרתי לו להמשיך כי רצתי לסיים . בהמשך לא יכולתי יותר לסבול את הכאבים העזים וביקשתי שיוציא את המחט בטרם הוזרק החומר. עליי לציין כי כל האנשים שהיו וקיבלו את הזריקה לפני לא התלוננו על כאבים. ברצוני לדעת מדוע אני הרגשתי כאבים כל כך עזים. אני בחור חזק ובעל כח סבל, אנני מפונק, ולכן אנני מבין מדוע כל כך כאב ללי עד שנאלצתי לוותר על הזריקה. כרגע המצב הוא כזה שאני מתפתל מכאבי גב עזים הנמשכים לרגל. אשמח אם תחזור אלי. תודה וחג שמח דני

סביר להניח שהמחט היתה קרובה מאוד או במגע קל עם השורש- מה שמסביר את הכאב החד לרגל. בד"כ פעולה זו מתבצעת בבקרת שיקוף CT עם NERVE STIMULATOR יתכן שיש צורך לשקול ביצוע בלוק אפידורלי רגיל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה