תופעות אחרי ניתוח בחוליה D-2 .

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

31/08/2008 | 15:21 | מאת: תומר לוין

שלום,לפני שלוש שנים עברתי ניתוח בחוליה D2 בין השכמות - הרחקת גידול לימפומה אגרסיבית,בנוסף עברתי הקרנות על החוליה וטיפולים כימותרפיים. לשמחתי נכון לעכשיו אין לי לימפומה, אבל נשארו לי מן כאבים/הצקות בשכמות שהבנתי שכנראה נובעות משרירים חתוכים שלא חזרו למקומם הטבעי. כל הזמן אני מרגיש כאילו השרירים לוחצים על העצמות ואני עושה תנועות עם הכתפיים לנסות לשחרר אבל זה לא עוזר.ברור לי שאני צריך להודות על זה שאני חיי בכלל, אבל ההצקות האלה מלוות אותי שלוש שנים וכל הזמן גורמות לי הצקה פיזית ונפשית, לתהות אולי זה גידול או סתם הצקה. השאלה שלי: האם יש איזשהיא דרך להקל? אם איזה איש מקצוע אני יכול להתייעץ בתחום? אודה להפנייה לכל כיוון אפשרי. תודה תומר

ניתן להתיעץ עם פיזיוטרפיסט שמקצועו שיקום או לחליפין, שיקומיסט.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה