עמוד שידרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/08/2008 | 21:54 | מאת: בנצי

אני סובל מכאבים בעמוד שידרה מותני עם הקרנה לרגל.כולל תחושת צריבה מתמשכת. בצילום M R I יש ממצעים של ניוון בין חוליות L3 4 5 עם הצרות של התעלה.וגם ספונדלוזיס הבעיה מציקה לי ללא הרף ולשם הרגע אני נאזר בתרמדקס. כיצד ניתן להקל עלי. קראתי על פעולת אלחוש המבוצאת על ידי ד"ר סטפן בן שושן מה ידוע על הטיפול שלו בתודה בנצי

"שיטתו" של ד"ר בן שושן אינה חדשה ואינה מביאה כל בשורה. הוא מבצע בלוק פורמינלי בבקרת CT, דבר שנעשה במרבית בתי החולים הציבוריים בישראל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה