אובד עצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

19/09/2009 | 11:41 | מאת: אוד עצות

ש לום דוקטור מבקש חוות דעתך על מימצאים של אם אר אי c3-4 בלט ושינויים דיסקוגניים כולל שינויי מודיק עם התבלטות מאלמנטים אחוריים.אמפרסיה בולטת של השק והיצרות הנקבים. יש אמפרסיה של החוט עם אות אבנורמאלי בתוכו. c4-5 שינויים דומים השפעתם פחותה במעט.יש אימפרסיה של החוט עם אות אבנורמלי בתוכו גם בגובה זה. c2-3 שינויים דומים.אימפסיה בינונית של השק ההשפעה של החוט אינה ניכרת וללא אות אבנורמאלי בתוכו.ההשפעה פחותה במרווחים נוספים. אין רואים הפרעה מסננת במירקם הגרמי. האם כל הנל מוביל רק לניתוח ?? או לניתוח + קיבוע

אין באפשרותי להציע טיפול מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך בעצמי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה